Alle mennesker burde have et USB med logo

USB med logo er en smart måde at reklamere (foto syddesign.dk)

USB med logo er en smart måde at reklamere (foto syddesign.dk)

Alle har stået i den situation, at man har gemt noget på sin computer eller på en andens computer, og når man så skulle bruge det igen, så var det væk, en eller anden har måske slettet det, ellers også har man aldrig fået det gemt rigtigt. Det er rigtig surt, for ofte er det vigtige ting, man gemmer på sin computer og det er ting, som man skal bruge igen. Men der er heldigvis en nem og billig løsning på dette problem, en løsning der vil gøre, at man aldrig nogensinde kommer til at stå i den situation igen. Løsningen er ganske enkelt at man går ud og investerer i et USB-stik, så enkelt er det faktisk.

Design dit eget USB med logo

Man kan få rigtig mange fede USB-stik, og det er en rigtig god idé at købe et, hvor der er et logo på, for med et logo vil du let kunne genkende dit USB-stik, og der vil være mindre sandsynlighed for, at du mister det, for folk vil ikke forveksle det med sit eget, fordi de sikkert bare har et almindeligt og kedeligt USB-stik.

Men hvilket logo skal der så være på netop dit nye USB-stik? Man kan vælge imellem rigtig mange forskellige, og man kan sågar gå ind og få lavet sit eget USB-stik, så man får præcis det logo, som man altid har ønsket sig. Det kan for eksempel være, at man er kæmpe FCK-fan, og så skal man da selvfølgelig også have et USB-stik med FCKs logo på, alt andet ville da være tosset. Og hvis du nu har dit eget firma, så ville det også være en rigtig smart idé at få lavet USB-stik med firmaets logo på, det vil være en god reklame, og det er bare med at give alle sine ansatte sådan et, så ens logo kommer rundt i hele landet.

 

Klik her og find USB med logo

2 Kommentarer

  1. Pingback: USB med logo repræsenterer virksomheden

  2. Pingback: En nøglesnor med logo er en god reklamegave

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.