Design din egen kop og skil dig ud fra mængden

Sørg for at have koldt vand eller varm kaffe (foto: syddesign.dk)

Når du skal markedsføre din virksomhed, er der mange kneb, du kan gøre brug af. Specielt kan du med fordel udnytte at dine kunder kommer til din virksomhed ved at lade dem mærke, at det er jer, der hører til der. Det kan du for eksempel gøre med inventar, helt ned til jeres kaffekrus.

 

Brug kop og krus som reklamegaver

 

Print på krus, som du har tænkt at dele ud, kan kategoriseres som en reklamegave, og er en effektiv måde at reklamere for jeres virksomhed på. Krusene bruges også i høj grad på kontoret, og her er det også nem måde at markedsføre virksomheden på – specielt, når de tages ud af huset.

 

Fordi det er forholdsvis billigt og noget, som der bruges i hverdagen, er en kop med logo også en god reklamegave og noget, modtageren bliver glad for og højst sandsynlig vil bruge igen og igen.

 

På den måde vil der også være en top-of-mind effekt, da kunden vil kunne huske dit logo, selvom det er i underbevidstheden. Men det skal man bestemt ikke slå fejl af.

 

Design din egen

 

En kaffekop er en god reklamegave, netop fordi vi bruger dem så ofte. Derfor er de gode i markedsføringen og som reklamegave. De passer ind på både kontoret og i privatlivet, og for at få den bedste effekt kan du med fordel sørge for, at den adskiller sig lidt fra mængden i skabene. Derfor bør du selv være med i designprocessen, for at du virkelig kan få en unik løsning, som vil kunne huskes blandt kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Du kan vælge lige det krus eller den kop, du ønsker. Og hvis du virkelig gerne vil skille dig ud, kan det være en idé at tænke ud af boksen, og måske bruge lidt flere penge, så du kan få den løsning, der virkelig vil stå ud af mængden, og måske være noget, der er eftertragtet. Det kan være et sjovt design, noget flot eller noget der stikker helt ud.

 

Se hvordan du kan designe din egen kop her

 

Læs mere:

Vis dit brand ude af huset med kuglepenne med tryk

T-shirts tryk lader øjnene skimte bare et sekund længere

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.