Design selv t-shirts med logo og få et professionelt look

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

T-shirt tryk i eget design (foto syddesign.dk)

Har du en restaurant, et firma eller er du måske en del af en forening, så kan det være, du skulle have et fedt professionelt look. Det kan du få ved selv at designe t-shirts med logo til alle medlemmer eller medarbejdere. Det ser smart ud, når I kommer ud sammen i samme uniform, og det gode ved t-shirts med logo er, at de ikke ser så uniformerede ud. Det ser faktisk meget tilforladeligt ud, men giver samtidig et udtryk af, at I har styr på det i lavet. Derudover giver ens t-shirts også et unikt sammenhold, fordi alle kan se, hvem man er sammen med. Dette kan særligt være godt, hvis man er en frivillig forening eller måske en sportsklub, der skal til stævne.

 

Få lige de type t-shirts med logo, du drømmer om

En t-shirt med logo behøver ikke at være kedelig eller dum. Du kan både vælge at lave en den helt klassisk med et lille logo i det ene hjørne og måske vælge en helt almindelig hvid t-shirt og en normal model. Dette ser smart og professionelt ud og er særligt godt til firmaer. Eksempelvis hvis du har en gruppe af medarbejdere, der skal hav tøj stillet til rådighed, så gider de ikke gå rundt i reklame t-shirts, men vil gerne have noget smart og enkelt.

 

Mange mugligheder, fra enkelt design til detaljeret

Du kan også vælge at få lavet noget helt særlige t-shirts som er særligt gode til specielle arrangementer, hvor det er vigtigt, at I bliver lagt mærke til. Her kunne I vælge en kraftig farve til t-shirtsene, et stort logo og måske et slogan eller en tegning på t-shirtsene. Du kan få designet t-hirts med logo hos Syddesign. De kan gøre det lige som du vil have det og du kan ordne det hele online på deres hjemmeside.

Bestil t-shirts med logo så virksomhedens medarbejdere er nemme at genkende

 

Læs også:

Lad de ansatte vise virksomheden frem med skjorter med logo

Reklamevand følger potentielle kunder i flere dage

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.