Få folk til at huske din virksomhed med kuglepenne med logo

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Hvis du ikke fortælle om dig selv, er der få der vil kende til dig. Det samme gælder en virksomheds brand. Du bliver nødt til at gøre opmærksom på din virksomhed, hvis du vil have folk til at kende til den. Det kan du gøre på mange måder, men en godt genkendeligt logo er helt sikkert en god start. Det næste bliver så at få udbredt dit logo og sat det i sammenhæng med din vare. Her kan det være en god idé at få lavet en god portions kuglepenne med logo. Alle bruger en kuglepen nu og dag og ville det ikke være dejligt, at hver gang en potentiel kunde hev en kuglepen frem, så blev de mindet om din virksomhed?

Sæt firmanavnet på dagsordenen

Ved at få lavet kuglepenne med logo får du skabt en reklame, der spreder sig selv. Kuglepennene vil gå fra hånd til hånd og det samme vil historien om dit brand og din virksomhed gøre. Når en potentiel kunde bliver spurgt om han eller hun har en kuglepen og så giver din virksomhedskuglepen med logo videre, så har du lige pludselig en ny potentiel kunde, der ser dit logo.

 

Skab de kuglepenne med logo, der passer til dit brand

Du kan få lavet alle slags kuglepenne med logo. De kan være helt simple med din virksomheds farver og et logo. De kan være med et en lille humoristisk kommentar eller billede. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser – og så længe du husker at få dit logo på kuglepennen, så er det god reklame for din virksomhed. Hvis du er en seriøs virksomhed kan du vælge en stilren og seriøs farvekombination og med nogle mere luksuriøse materialer. Er du mere en virksomhed med et glimt i øjet kan du tale til dine kunder gennem humor og med farver og citater på dine kuglepenne med logo.

 

Find alle mulige slags kuglepenne og stildesign på www.syddesign.dk, derefter er det bare at få lavet nogle kuglepenne med din virksomheds logo.

 

Læs også

Reklamegaver skaber positiv opmærksomhed omkring din virksomhed

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.