Find den rigtige firmajulegave nemt

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

At give en gave har en symbolsk betydning – specielt også for de ansatte i din virksomhed. En firmajulegave viser de ansatte, at deres arbejde og indsats er værdsat i en travl tid. Det betyder ofte at medarbejderne føler sig anderkendt og gør, at de er loyale og villige til at gå den ekstra kilometer for en god indsats og tilfreds ledelse.

 

Vælg selv firmagaver glæder alle

Med mange ansatte kan det være en stor udfordring at finde den rigtige julegave til medarbejderen, som også føles personlig. Selvom det er en svær udfordring, kan det være værd at tage den op. En firmajulegave viser nemlig hvem man er som virksomhed og at medarbejderne har værdi for jeres firma. Den store udfordring ligger dog i at vælge noget, der falder i alles smag. Det er der heldigvis råd for. Ikke alene et stort udvalg, men også muligheden for de ansatte, selv at vælge hvad de gerne vil have. På den måde vinder alle. Inden du køber julegaver til dine medarbejder, er det vigtigt at opdatere dig på reglerne for medarbejdergaver. Overskrider din gaves værdi grænsen for værdien på julegaver, kan dine medarbejder nemlig blive beskattet for dem.

 

Husk reglerne om firmagaver

I 2014 blev grænsen for hvornår medarbejderne skal betale af skat på julegaver hævet fra 700 kroner til 800 kroner. Samtidig blev grænsen på personalegaver hævet fra 1000 til 1100. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på at indberette gavebeløbene til SKAT som løn, og at du kan trække beløbet fra i driftsomkostninger. Der er både et gavebeløbsloft og en bagatelgrænse. Det kan derfor være vigtigt at sætte sig ind i reglerne, så dine medarbejdere slipper for et skattesmæk. Uanset hvad, med julen placeret sidst på året, er en firmajulegave en oplagt mulighed for at sige tak til jeres medarbejder og vise dem, at i værdsætter deres indsats.

Se mulighederne for firmajulegaver på hjemmesiden

 

Læs også:

Giv din virksomhed personlighed med logo vand

Vis dit brand ude af huset med kuglepenne med tryk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.