Firmajulegaver er en tradition, når højtiden melder sig

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

Firmagaver til jul (foto: syddesign.dk)

Det er meget forskelligt fra firma til firma, hvad man vælger at give sine ansatte i julegave. Det er ikke kun en tradition, at man lige giver dem ét eller andet, fordi det jo er dét, man gør til jul. Der giver man gaver til dem, man er tæt på og holder af, og man er da mere eller mindre tæt på sine ansatte på den ene eller anden måde. Men julen er også en helt oplagt anledning til, at man lige plejer sit forhold til sine ansatte og giver til udtryk, at man sætter pris på dét, de gør, og det de bidrager med på arbejdspladsen.

 

Firmajulegaver kan være alt lige fra Royal Copenhagen til en lækker gavekurv

Om man så viser dette med en stor eller lille gave, det kan i princippet være lige meget. Det er jo en symbolsk gestus, og det er naturligvis vigtigt, at virksomheden har råd til at give for det samme til alle sine ansatte. Dog så er vi jo alle forskellige, og vi sætter ikke alle lige stor pris på de samme ting. F.eks. så er der jo flere mænd end kvinder, der drikker øl, så det ville ikke være så mærkeligt, hvis mænd bliver gladere for at få en gavekurv med et par Willemoes Julebryg, mens det ville falde i rigtig god jord, hvis den kvindelige bogholder fik årets julepynt fra Georg Jensen.

 

Medarbejderne vil blive glade for anerkendelsen

Men man skal jo heller ikke sætte i bås. Så hvis du ikke er helt dus med alle dine ansatte, fordi der er så mange, så er det måske bare helt oplagt at lave en gavekurv for et vis beløb, så der er mange sjove og spændende ting og til en hver smag. Hovedsagen er jo bare, at du viser, at du værdsætter dine medarbejdere, og at de bliver glade for tanken, der ligger bag gaven.

Klik her for at får inspiration til firmajulegaver

 

Kig videre i disse indlæg:

Reklameartikler med logo styrker virksomhedens profil

Dansk design indenfor firmagaver

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.