Firmajulegaver kan have mange farver og faconer

En gave alle sætter pris på (foto syddesign.dk)

En gave alle sætter pris på (foto syddesign.dk)

Har man blot arbejdet i nogle få forskellige virksomheder, og oplevet at få en julegave, ved man også at der meget tit er en række forskellige gaver man kan vælge imellem. Det indebærer som regel noget vin, noget spiritus og nogle forskellige stykker brugskunst, som alle har det til fælles at de har nogenlunde samme markedsværdi, så man som medarbejder ikke føler sig snydt uanset hvilken af de foreslåede firmajulegaver man vælger. Det er helt normal praksis mange steder.

Vær den glade giver

Vil man som virksomhed gerne gøre noget anderledes, når det kommer til firmajulegaver, der får de ansatte til at føle en større tilknytning til virksomheden, kan man forsøge sig med firmajulegaver som afspejler virksomheden. Er man for eksempel en virksomhed der arbejder med digitale løsninger, er der stor sandsynlighed for at de fleste ansatte vil sætte pris på noget, som bærer hen ad mod et gadget, da det er hvad man arbejder med i det daglige. Det er blot et eksempel på hvordan man matcher gave og organisation. Når alt det pæne og ordentlige er pillet af, kan man jo godt sige at firmajulegaver et som et slags ritual, der har til hensigt, at gøre tilknytning mellem medarbejdere og firmaet større. Det skulle meget gerne fungere på den måde, at firmajulegaven afspejler den måde virksomheden har klaret sig på i det foregående år. Derfor er det også at nogen mindre virksomheder vælger at udbetale kontant udbytte fra overskuddet til ansatte, for at give dem en fornemmelse af at være en del af succesen.

Firmajulegaver skal hverken være for små eller store

Selvom man ikke umiddelbart tror det, så er det ikke altid hensigtsmæssigt bare at gå efter firmajulegaver, som er så billige, at det ikke bliver en alt for stor post i budgettet. Tvært imod, kan det faktisk være godt givet ud at spendere lidt ekstra, så man signalerer at man sætter ekstremt stor pris på den indsats de ansatte lægger i virksomheden.

Find de firmajulegaver der matcher din virksomhed

 

Kig også herinde:

Reklameartikler er perfekte til reklame for din virksomhed

En gavekurv er den perfekte gave til de fleste

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.