Firmaløbetøj profilerer din virksomhed

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

T-shirt tryk vækker genkendelse (foto: syddesign.dk)

På flere og flere virksomheder begynder man at blande arbejde og fritid sammen. Dette sker blandt andet ved, at virksomheden opretter forskellige klubber og personaleordninger, hvor man kan få rabat ved indmeldelse i forskellige foreninger, og måske er der også gode procenter at hente i butikker, som virksomheden har en aftale med. Hvis der er mange løbeglade mennesker i din virksomhed, kan det være en fremragende idé at give dem et sæt firmaløbetøj hver.

 

Gør din virksomhed synlig med firmaløbetøj

En gave til medarbejderne i form af firmaløbetøj sender mange gode signaler. Først og fremmest er det altid rart som medarbejder at blive værdsat af arbejdsgiveren, og det behøver ikke altid at være i forbindelse med juletiden. Et sæt firmaløbetøj til hver medarbejder giver indtryk af, at virksomheden opfordrer til en sund livsstil, og hvis der er allerede er en trend i gang på arbejdspladsen, er firmaløbetøj et godt skulderklap at give løberne. Man kan måske endda inspirere et par medarbejdere til at snøre løbeskoene ved at forære dem et sæt firmaløbetøj.

 

Firmaløbetøj forbedrer din virksomheds synlighed

Et sæt firmaløbetøj er en rigtig god gave til aktive medarbejdere, men det kan også være en gave for virksomheden selv. Designer man firmaløbetøj rigtigt, vil det skabe en større opmærksomhed omkring virksomheden, og man vil i nogle tilfælde kunne skaffe nye kunder. Det behøver dog ikke at stoppe der med firmaløbetøj. Mange yngre mennesker dyrker løb som en fast del af hverdagen, og når de møder en løber på stier og veje og ser et firmanavn på løbetøjet, kan det ligefrem være med til at forbedre opfattelsen af denne virksomhed. På lang sigt kan firmaløbetøj altså gøre virksomheden mere attraktiv for fremtidige kandidater, så man kan tiltrække de bedste medarbejdere. Man skal dog huske på, at denne effekt af firmaløbetøj kun vil opstå, hvis ens medarbejdere rent faktisk bruger løbetøjet. Det nytter altså ikke noget at give en velment gave i form af firmaløbetøj, hvis ingen af de ansatte løber i fritiden.

 

Find firmaløbetøj på denne side

 

Se også:

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

Kildevand med eget logo gør en virksomhed synlig

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.