Forkælelse med firmagaver

USB med logo (foto: syddesign.dk)

USB som firmagave er effektivt (foto: syddesign.dk)

En gave er altid rar at få. Uanset hvornår og hvem, man modtager den af. Derfor har den også i mange tilfælde en symbolsk betydning, og den er ofte resultat i taknemlighed. Det gælder både når du giver en gave til din partner derhjemme, dine børn eller måske dine forældre. Men det gælder også i professionelt øjemed, når du som leder giver dine medarbejdere en gave for at vise værdsættelse for deres indsats. Det kan også være en gave til den gode samarbejdspartner, og uanset hvad vil det føre glæde, loyalitet og selvtillid med sig.

Når du så står i sådan en situation, og skal finde gaver til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, kan det være svært. Folk er nemlig forskellige, og deres præferencer ligeså. Dog kan det være værd at tage udfordringen op, og finde den helt rette gave. Heldigvis findes der også alternativer og ting og sager, der er universelle og kan gå til enhver. Både til bogholderen, den kreative og studentermedarbejderen.

Det kan eksempelvis være en løsning, hvor de selv kan vælge gaven mellem flere alternativer. Det kan også være en lækker kurv med forskellige sager i, som de fleste kan lide.

Husk SKAT når det gælder firmagaver

Der er dog nogle få regler, du skal huske, når du skal købe gaver – særligt til dine medarbejdere. Der er nemlig en grænse for hvor meget du må bruge på gaver til dine ansatte i løbet af en år. Hvis gavens værdi overstiger denne grænse, vil dine medarbejdere blive beskattet af dem, og det kan måske være lidt træls. Grænsen ligger på 1100, men 800 for julegaver. Du skal altså være opmærksom på at indberette disse beløb. Er du ikke helt sikker på det – det kan være, du har nogle til at klare det for dig – kan du altid forhøre dig hos enten Skat, din bogholder eller din revisor.

Se her, hvor du kan købe firmagave

 

Se flere indlæg om firmagaver:

Læs alt om firmagaver

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.