Giv dine medarbejdere profilbeklædning i firmagave.

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

T-shirt tryk skaber genkendelse (foto syddesign.dk)

Det bliver mere og mere populært for virksomheder, at købe tøj til de ansatte, hvor virksomhedens logo fremgår. Og dette er ikke tilfældigt. Det er en nemlig genialt for virksomhederne på flere måder. Først og fremmest giver virksomheden sine ansatte en gave, som de uden al tvivl vil sætte stor pris på. Dette betyder, at de ansatte vil kunne blive mere motiverede, fordi de er klar over, at der bliver sat pris på det arbejde, som de dagligt udfører i virksomheden. Men samtidig giver det også virksomheden lidt reklame, når de ansatte går rundt med tøjet, hvor virksomhedens logo er trykt på.

Forskellige typer af tøj til profilbeklædning

Når en virksomhed køber tøj til de ansatte, hvor virksomhedens logo er påtrykt, kaldes det profilbeklædning. Profilbeklædning kan både være i jakker, skjorter, bukser og meget andet. Det er således kun fantasien der sætter grænser for, hvad en virksomhed kan købe af tøj til de ansatte. Hvis man er bange for, at det bliver alt for dyrt, kan man dog ånde roligt op. Først og fremmest kan man ofte få rabat, når man køber et stort parti. Samtidig kan man også vælge at lave en ordning, hvor man tilbyder medarbejderne profilbeklædningen til en lille pris, således at virksomheden og medarbejderne deles om udgiften.

Dette er vigtigt, når man skal købe profilbeklædning

Det er dog ikke alt tøj, der er lige velegnet til profilbeklædning. For en virksomhed er en af de vigtigste ting ved profilbeklædning som sagt, at man skal kunne få øje på virksomhedens logo. Dette er ikke tilfældet, hvis virksomhedens logo bliver blandet sammen med mærket på tøjet. Derfor er det genialt at finde tøj, hvor selve logoet er skjult eller meget anonymt. På denne måde sikrer man sig nemlig, at virksomhedens logo står tydeligt på tøjet og dermed kan skabe opmærksomhed omkring virksomheden.

Find din profilbeklædning hos firmaet her

 

Læs mere:

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

Firmagaver jul skaber god stemning på arbejdspladsen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.