Giv dit firma en ordentlig gave og få bedre arbejdsmiljø

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

Arbejdsmiljøet er et hot samtaleemne i øjeblikket, og ikke mindst bliver der talt meget om, hvordan det kan forbedres. Det er små ting, der øger stressfaktoren på arbejdspladsen, men det er også små ting, der skal til for at ændre på miljøet og gøre det bedre.

 

Hvis du for eksempel sidder som leder i en afdeling eller måske for hele virksomheden, kan du starte med at give dine medarbejdere gaver. Firmagaver. Det behøver ikke være noget specielt, men det kan være noget lækkert chokolade eller en flaske vin. Noget, der viser, at du sætter pris på dine medarbejdere og på det arbejde, de udfører i virksomheden.
Det gør dem gladere for deres arbejde og arbejdspladsen, og det gør dig mere populær som leder.

 

Selvfølgelig, hvis I er en større virksomhed, er der forhåbentlig mulighed for at give nogle større gaver. Og alt efter hvilken virksomhed I er, kan du jo selv bestemme, hvornår gaven skal gives. Og om der skal gives flere. Det kan være til jul eller fødselsdage, eller bare i anledning af at det går godt på virksomheden. Jo mere pludseligt det kommer, desto mindre forventer medarbejderne det, og desto gladere bliver de for gaven.

 

Mere glæde på arbejdspladsen

Hvis der ikke lige er råd til firmagaver i virksomheden, er det selvfølgelig mange andre måder, du som leder, kan vise at du sætter pris på dine medarbejdere.

 

Først og fremmest kan I starte med at rose hinanden. Det kan være, når I alle sammen sidder sammen til fredagsmorgenmad. Eller det kan være en skål, hvor I putter roser i til hinanden, når nogen gør noget godt. På den måde får I husket hinanden på, at I gør det godt, uden at nogen er nødt til at ”stå frem”.
Derudover skal du som leder sørge for også at agere kollega. Husk at sige godmorgen til dine medarbejdere og deltage i de sociale arrangementer. Måske plejer du ikke at gøre det, men så er det også kun endnu en grund til at komme i gang. Når du virker glad og ovenpå, bliver dine medarbejdere også glade og mere trygge.

 

Find firmagaver til dine medarbejdere – store som små lige her.

 

Få flere ideer:

Vis dit brand ude af huset med kuglepenne med tryk

Lad de ansatte vise virksomheden frem med skjorter med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.