Gør dig brugbar for kunderne med et usb med logo

USB med logo (foto: syddesign.dk)

USB med logo er nemt at have med sig (foto: syddesign.dk)

Har jeres virksomhed også problemer med at få kunderne til at huske jer? Så få sat jeres logo på et USB-stik. Selvom jeres virksomhed ikke arbejder med it, giver det stadig mening. Det er en ting, man som forbruger bliver glad for, og altid kan få brug for. På den måde bliver jeres potentielle kunder mindet om jeres virksomhed, hver gang de bruger USB-stikket, og I vil ligge i deres underbevidsthed, når de på er tidspunkt får brug for den service, I tilbyder. På samme tid viser det noget pænt om jer som firma. I giver noget til kunderne, som ikke har nogen som helst betydning eller værdi for jer, og som ganske vist ikke koster noget særligt, men som alligevel giver de potentielle kunder værdi, og på den måde viser I goodwill til dem.

 

Sæt logoet rigtigt på

Et USB-stik kan se ud på mange måder. Det vil sige, at I selv bestemmer, hvad I vil vise kunderne. Er I f.eks. et ejendomsfirma, kan det være sjovt med et stik, der rent faktisk ligner en nøgle. Eller er I et meget visuelt firma, kan I få et nøglekort, hvor der er mulighed for at sætte billeder på. Når jeres logo skal sættes på USB’en kan det godt blive lidt af et projekt. Hvis jeres logo ikke egner sig til mindre objekter, men I er vant til bare at bruge det på brevpapir eller lignende, så skal I overveje, om I skal bruge hele logoet, eller måske få jer et helt nyt logo.

 

Brug en logogave som alle får brug for

Det skal nemlig passe til dét, det skal sættes på. Det vil sige, I ikke bare kan sende logoet ind og håbe på det bedste. I er nødt til at teste, hvor og hvordan det sidder bedst. Derudover kan I overveje, hvilken farve USB’et skal være i. Måske passer sort bedst til jeres logo, men hvis ikke så forsøg jer med en vildere farve, så det er muligt altid at finde stikket hele tiden.

Klik her, og se hvad du kan få jeres logo på af spændende reklamematerialer.

 

Find mere herinde:

Firmagaver jul skaber god stemning på arbejdspladsen

Vandflasker med logo giver pote og eksponering

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.