Gør din virksomhed synlig med tryk på cykeltøj

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

T-shirt med tryk er god i store forsamlinger (foto: syddesign.dk)

Cykling er blevet en enorm populær sportsgren, og rundt på de danske veje cykler mange glade cyklister rundt i det rigtige udstyr. Derfor er det oplagt at få lavet cykeltøj med tryk af dit firmanavn eller logo, som dine medarbejderne kan cykle rundt i, eller som du kan give væk som sponsergaver. Det er en billig og nem måde at gøre din virksomhed mere synlig på.

 

Find det rigtige cykeltøj

Der findes mange forskellige slags cykeltøj i forskellige designs og farver. Derfor er det en god ide at overveje, hvilken type cykeltøj der ville passe bedst til dit firma og dets brand. Jo mere gennemført cykeltøjet er, jo større chance er der for, at folk vil bruge det, og at din virksomhed dermed bliver mere synlig. Når du har fået lavet cykeltøj med tryk, kan du give det gratis væk som gaver, enten til kunder, medarbejdere eller andre. De fleste mennesker bliver glade for gratis ting, og dermed er det en nem måde at få dem til at reklamere for dit firma, når de cykler rundt på vejene.

 

Undersøg priserne

Cykeltøj fås i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Det er selvfølgelig bedst at vælge noget cykeltøj af en god kvalitet, så det holder længe og dermed bliver brugt. Derudover er det en god ide at undersøge markedet og finde ud af, hvor du får det bedste cykeltøj til de bedste priser. Der er mange penge at spare, hvis du undersøger markedet lidt nærmere, inden du beslutter dig for, hvad du vil købe, og hvor du vil købe det.

For at se et stort udvalg af cykeltøj med tryk, klik her

 

Få mere inspiration:

En firma gave er et tegn på godt lederskab

Brug reklameartikler med logo og gør et godt indtryk

1 Kommentar

  1. Pingback: Gør din virksomhed mere synlig med stofposer med tryk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.