Kildevand med logo kan give god opmærksomhed

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Når man skal sikre sig god opmærksomhed som virksomhed, så findes der mange forskellige måder at gøre det på. Kildevand med virksomhedens eget logo på etiketten er i de seneste år blevet mere og mere populære. Derfor er der også flere firmaer, der er begyndt at tilbyde andre virksomheder at få trykt etiketter på kildevand, da der er mange anvendelsesmuligheder for vandflaskerne.

 

Sikr opmærksomheden

Nogle virksomheder er meget aktive på forskellige messer, hvor de kan møde nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor er kildevand med virksomhedens egen etikette en god måde at sikre sig, at de potentielle kunder, som virksomheden møder på messen kan huske dem, og hvad de kan tilbyde. Når man er på messe, så går man ofte en del rundt og ser på de forskellige stande og hvad de kan tilbyde. Derfor bliver man ofte tørstig af at gå og tale med alle de forskellige mennesker. Hvis en af virksomhederne på standene så deler gratis vand ud til de forbipasserende, så er chancen for at de tager imod vandet stor. Dermed bærer de rundt på vandet igennem resten af messen, og kommer måske også ud fra messen med vandet.

 

Kildevand med logo kan bruges i mange sammenhænge

Andre gange er der også en vis prestige i som virksomhed at have sit eget vand. Det kan være lækkert at have til at stå på bordet i et mødelokale, når man afholder møde med nye medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det behøver ikke kun at være i professionel sammenhæng, at kildevand med logo kan være en god idé. Som restauration, så er det måske også en idé at få lavet kildevand med egen etikette, som man så kan sælge til sine kunder. På den måde får man både betaling for vandet, og så kan kunderne tage den med ud i verden og skabe ekstra opmærksomhed omkring virksomheden. Især hvis de vælger at genbruge flasken.

 

Vil du se mere om kildevand med logo, så kig her

 

Læs også

Få skjorter med logo til firmaet!

Reklame gaver er succesgaver

2 Kommentarer

  1. Pingback: Komplimenter medarbejderne med dansk firmagaver

  2. Pingback: Gør dine ansatte glade med julekurve firmagaver

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.