Køb billig vand på flaske som reklamegave

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Når man skal få opmærksomhed til sit firma og det, man kan levere, er reklamegaver en god idé. På mange messer flyder det nærmest over med reklamegaver, så det er med at få valgt den rette, så folk både kan bruge den til noget og får et budskab med på vejen. Et bud på en god reklamegave er billig vand på flaske, som kan give din virksomhed masser af omtale for ganske få penge.

 

Billig vand på flaske giver dig masser af reklame for et beskedent beløb

Uanset om det er på en messe eller i andre forbindelser, er billig vand på flaske en sikker vinder. Grunden til, at det er en god reklamegave er meget simpel: Alle folk bliver tørstige. Når der så gives gratis vand ud, er der ingen grund til at lade være med at tage imod tilbuddet og få slukket sin tørst. Imens modtageren drikker billig vand på flaske, vil han eller hun utvivlsomt komme til at læse på flasken, og her er din store chance.

 

Billig vand på flaske kræver det rette budskab

Selvom billig vand på flaske som reklamegave kan skabe værdi for modtageren, vil denne værdi som regel også forsvinde, når flasken er tom, og derfor vil flasken som regel blive smidt ud. Dette betyder, at når man bruger billig vand på flaske som reklamegave, skal man være vælge et kort budskab, som kan læses, når modtageren af flasken tilfældigvis lader blikket glide ned over flasken. Der er altså ikke særlig lang tid til at ramme modtageren med det budskab, man vil give videre, inden flasken er tom og smides ud. Det er også vigtigt at overveje, hvilken modtager, man sigter efter, da dette kan hjælpe én til at ramme rigtigt, når man designer sit budskab. Det er altså kun en succes at bruge billig vand på flaske som reklamegave, hvis man overvejer budskab, modtager og stedet, hvor man skal uddele denne gave.

 

Find billig vand på flaske på denne side

 

Læs mere herinde.

Glæd alle dine ansatte med gode firmagaver

Alle mennesker burde have et USB med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.