Køb dansk, og giv din virksomheds brand et boost

En gave alle sætter pris på (foto syddesign.dk)

En gave alle sætter pris på (foto syddesign.dk)

De fleste danskere foretrækker danske varer. Det skyldes flere ting. Der er ingen tvivl om, at danske varer ofte forbindes med høj kvalitet. Vi ved, vi får noget, der virker – og gør det mange år fremover. Produkterne er oftest funktionelle og i et elegant design. Det er altså med god grund, at det danske er et kvalitetskriterie i sig selv. Der er selvfølgelig også politisk, når man bevidst går efter danske varer. Man støtter det lokale – eller i hvert fald sit land. Og det kommer i sidste ende hele samfundet til gode.

 

Find de rette reklamegaver

Der er kommet en større bevidsthed hos den almene forbruger om dette, og det er også derfor, at de fleste mennesker foretrækker danske varer i dag. Der er mange virksomheder, som har måttet give op, fordi der er strenge kår på det danske marked. Derfor er det også værd at støtte de virksomheder, som er blevet tilbage. I hvert fald hvis man fortsat ønsker danskproducerede varer. Som virksomhed kan du udnytte denne præference efter de danske varer. Du kan med et slag sikre dig, at firmagaven med stor sandsynlighed bliver en succes hos modtageren. Der er ingen tvivl om, at de fleste foretrækker det danske. Men det giver også din virksomhed en væsentlig fordel. Virksomhedens brand bliver nemlig boostet af danske firmagaver.

 

Danske firmagaver er en god idé til dine kunder og medarbejdere

Det giver indtryk af en politisk bevidst spiller, som er ansvarlig. Du kan altså medtænke en vis CSR og markedsføring ind i de danske firmagaver. Gaverne kan både være til dine kunder og medarbejdere. Kunder vil få et positivt indtryk af virksomheden udefra, mens medarbejdere kan styrke virksomheden indefra. Begge parter kan øge den positive omtale, som igen peger tilbage til markedsføringen. De fleste virksomheder giver i forvejen gaver, så der er intet at tabe og alting at vinde ved at købe dansk.

Læs mere om danske firmagaver her

 

Find mere inspiration:

Reklame artikler kan skabe den positive opmærksomhed om din virksomhed

Reklamevand følger potentielle kunder i flere dage

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.