Køb stort parti kuglepenne med logo og spar penge

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Firma merchandise er en god ting og have og så længe du ikke lige går og skifter logo, så kan du lige så godt købe store partier ind, når du køber firma merchandise. Køb eksempelvis et stort parti af kuglepenne med dit firmas logo på. Du kan også købe andet merchandise med logo. Eksempelvis t-shirt, tasker og blokke. Kuglepenne med logo er dog en klassiker, da det er noget der ikke fylder meget, men mange lige har brug for.

 

Træk ud kuglepenne med logo

Særligt hvis du er en stor virksomhed med mange kunder, så kan kuglepenne med logo være en god idé. Både fordi alle medarbejdere kan bruge dem og føle sig som en del af virksomheden og fordi du kan give dem til kunder som reklame. Derudover er kuglepenne med logo et must, hvis du skal på messe. Her er der ofte rigtig mange konkurrenter og det gælder om at blive husket. Bliv ekstra godt husket ved at få lavet en særlig kuglepen med logo i måske fede farver eller med en flot typografi. Hvis du har meget på hjerte og har svært ved at se, hvordan det skal kunne stå på en kuglepen med logo, så kan du vælge en træk ud kuglepen.

 

Bestil kuglepenne med logo direkte til døren

Dette er en kuglepen der ved blækket er forsynet med en rulle, som kan trækkes ud. Herpå kan du skrive alt det, du gerne vil fortælle den potentielle kunde. Du kan bestille kuglepenne med logo lige til døren og det endda på under 10 minutter. Du skal bare finde en hjemmeside, der laver kuglepenne med logo. Så bestiller du online på få minutter og et par dage senere dukker kuglepennene op.

 

Bestil flotte, kvalitets kuglepenne med logo på www.syddesign.dk.

 

Klik dig videre her:

Logovand er den gode og billige løsning for din virksomhed

T-shirts med tryk er en god og billig løsning

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.