Kuglepenne med logo er den perfekte reklamegave

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk kan man altid bruge (foto:syddesign.dk)

Markedet for reklameartikler er kæmpestort, og der findes ufatteligt mange ting, man kan købe med firmalogo på med henblik på at give det væk som reklamegave. Selvom der findes flere gode gaver til dette formål, er kuglepenne med logo helt med fremme i feltet, når man ser på effektivitet over for pris.

 

Kuglepenne med logo har en lang levetid

Når man ser på reklamegaver er det en god idé at tænke over gavens levetid. Selvom bolcher med en firmanavn og logo på kan virke som en god idé, bliver dit budskab ikke vist i længere tid, end det tager at åbne indpakningen på et bolche og komme det i munden. Det samme gælder andre billige gaver til reklamebrug, hvor også firmavand kun har en begrænset levetid. Derimod kan kuglepenne med logo bruges i ufatteligt lang tid, hvilket som regel også er tilfældet. En kuglepen kan virkelig bruges i lang tid, før den begynder at løbe tør for blæk og smides ud. Så længe du designer dine kuglepenne med logo og dit budskab godt nok, vil denne gave højst sandsynligt blive brugt af virksomheder og privatpersoner i lang tid.

 

Derfor er kuglepenne med logo blandt de mest effektive reklameartikler

De fleste har igennem tiden haft flere forskellige kuglepenne med logo liggende, og selvom man ikke altid tænker over det, kan denne lille genstand måske have hjulpet til at skabe et godt indtryk af virksomheden, der har givet gaven. Måske har man manglet en blikkenslager akut og er kommet i tanke om en kuglepen, man har haft liggende i mange år. Kuglepenne med logo er dog ikke begrænset til denne langsigtede, men direkte effekt. Ofte vil det, at man har været udsat for navnet og budskabet i lang nok tid, simpelthen skabe en bevidsthed omkring firmaet, der gør, at man i det mindste tager det med i ens overvejelser, næste gang man har brug for en service eller et produkt, der falder inden for virksomhedens kompetencer. Altsammen på grund af billige kuglepenne med logo.

 

Køb dine kuglepenne med logo på denne side

 

Få flere ideer:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

En firma gave skal sige: ’jeg værdsætter dig og dit arbejde’

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.