Kuglepenne med logo kan fås, så de passer til dit brand

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk bliver husket (foto: syddesign.dk)

De fleste personer, der deltager i møder og som beskæftiger sig med erhvervslivet, bærer altid en eller anden form for skriveredskab. Selvom meget nedskrivning er blevet digitalt, er det et faktum, at elektronik kan bryde sammen, og så er det nødvendigt at kunne skrive ned på den gammeldags metode: Med papir og kuglepen. Derfor er det også en god reklamegave at give potentielle kunder eller personer i dit allerede eksisterende netværk. Når de bruger den bliver de mindet om din virksomheds navn og logo, og du vil derfor være gemt forrest i deres erindring, hvis en opgave i dit felt skal løses.

 

Kuglepenne med logo kan kreeres efter eget design

Når du skal designe din virksomheds nye reklamesøjle, er det en god idé at overveje, hvilket materiale kuglepennen skal laves i. En kuglepen i metal har eksempelvis en længere levetid, og du kan derfor regne med, at det er en investering. En sådan kuglepen har desuden et stilrent look, og det kan virke godt i nogen sammenhænge. Hvis du er mere til en kuglepen, der er tydelig at se, og som springer i øjnene, er det godt at anskaffe sig kuglepenne, der er meget farverige. Her sikres blikfanget nemlig, og du har større chance for at blive set. Måske det også betyder noget for dig, hvilken blækfarve der skrives med, og hvis det er tilfældet, skal du huske at kigge efter en kuglepen, hvor du selv kan vælge den farve.

 

Nemme at have med overalt

Når du skal sætte logoet på dine nye kuglepenne kan du overveje, hvor det skal sidde; nogen kuglepenne har nemlig mulighed for at få logoet hele vejen rundt, men også på clipsen. Det er en god idé, da mange sætte deres kuglepen i brystlommen, hvorfor dit logo vil være det første, man ser.

 

Find de rette kuglepenne med logo, klik herind.

 

Se mere herinde:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

En firma gave skal sige: ’jeg værdsætter dig og dit arbejde’

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.