Kuglepenne med tryk er merchandise de-luxe

Kuglepenne med tryk  (foto: syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Har man en gang været messe ved man der findes usandsynligt meget merchandise. Dog er der én ting, som igen og igen viser sig at have den ønskede effekt. Det er kuglepennene, som både synes at svinde fra standen som det er tænkt, samtidig med at man kan forvente at de bliver taget i brug, og på den måde kommer i cirkulation. Med kuglepenne med tryk, kan man virkelig få sit logo bredt ud.

Når man tænker på kuglepenne, er der et hav af forskellige modeller at vælge imellem. Netop derfor er kuglepenne med tryk også så fleksibelt et produkt som det er. Det er muligt at få alt  fra de billigste kuglepenne, som kan masseproduceres og være merchandise på messer, til den mest eksklusive firmagave med et elegang logo trykt på.

Det er ikke kun i forbinde med uddeling af merchandise og gaver, at kuglepenne med tryk kan have en god effekt. Der er også noget stilsikkert over, at troppe op til vigtige møder med en kuglepen med tryk, der diskret signalerer hvilket selskab du kommer fra. Det kan være hensigtsmæssigt i sammenhænge, hvor dresscoden ikke ligefrem foreskriver tøj med logo på. Her er kuglepennen det perfekte sted at fremføre firmaets logo, uden at det bliver alt for påtrængende.

Køb de rigtige kuglepenne med tryk

I dag er kuglepenne naturligvis ikke længere bare en BIC-kuglepen der kan klikkes frem og tilbage. Som alt andet har kuglepennen som skriveredskab også udviklet sig til at være en digital sag. Der er både mulighed for at få kuglepenne med USB-lagerenhed indbygget, og såfremt det ikke skulle være tilstrækkelig digitalt, findes der naturligvis også kuglepenne med indbygget stylus, så smartphonen kan styres præcist med en pen.

Uanset om der er tale om den lille uprøvede virksomhed, der skal have sit første merchandise, eller der er tale om en multinational virksomhed, der skal have udvidet sortimentet, så findes der kuglepenne med tryk i den helt korrekte prisklasse.

Find en kuglepen med tryk, der matcher virksomhedens profil, på www.syddesign.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.