Kuglepenne med tryk er den optimale reklamegave

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

Kuglepenne er bestemt ikke bare kuglepenne. De findes i så mange afskygninger at man næppe har set en tiendedel af dem der findes. Det er både i form og funktion at der er meget stor forskel på hvad man kan få indenfor kuglepenne. Netop derfor er det nok også at de er så afsindigt populære som reklamegave, da det er muligt at finde netop den kuglepen man synes matcher præcist til de krav man har for det endelige udtryk.

Hvilket signal sender du?

Når man skal have lavet et nyt produkt med tryk, stiller man som oftest nogle helt særlige krav. Det kan være, at man som firma har brug for noget meget stilet, hvis det skal bruges i sammenhænge hvor man har behov for at være særligt præsentabel. Er man eksempelvis på forretningsrejse for at lukke en stor vigtig aftale med et udenlandsk firma, kan det sende et meget seriøst signal, at bringe en lækker kuglepen med firmalogo, når der skal skrives under på den endelige kontrakt.

Det siger sig selv, at det ikke er alle der skal have lavet kuglepenne med tryk, der er afhængige af at der er tale om den dyreste og lækreste kuglepen på markedet. For nogen kan det være meget vigtigere, at der bliver råd til at trykke rigtig mange, hvis de eksempelvis skal uddeles på en messe hvor der kommer rigtig mange besøgende, som alle gerne vil have fat i en masse forskelligt merchandise.

Du kan få meget info ned på en kuglepen med tryk

I og med at kuglepenne er så forskellige som de er, så findes der naturligvis også masser af forskellige muligheder for at få et budskab ud. Det er set før at organisationer og politiske partier benytter sig af kuglepenne der indeholder en flyer som kan rulles ud. På den måde kan man få en hel formålserklæring eller et partiprogram ned på én enkelt kuglepen. Det kan have rigtig stor værdi at lave en løsning som den.

 

Undersøg om der er nogle kuglepenne med tryk til dit behov på www.syddesign.dk

 

Se mere her:

Dansk design indenfor firmagaver

USB med logo repræsenterer virksomheden

3 Kommentarer

  1. Pingback: Køb Velklædende Skjorter Med Eget Firma Logo

  2. Pingback: Firmajulegaver kan styrke virksomhedens brand

  3. Pingback: Husk julegaven til de ansatte fra firmaet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.