Kuglepenne med tryk kan give flere loyale kunder

Kuglepenne med tryk (foto:syddesign.dk)

En virksomhed har brug for kunder for at kunne eksistere og nå de ambitioner, som man måtte have. Det kan være svært for en virksomhed at tiltrække kunder, og derfor er der mange virksomheder der har fokus på, at lokke så mange kunder til som overhovedet muligt. Desværre er der også mange virksomheder der glemmer, at det ikke er en selvfølge, at kunderne bliver hos en. Derfor glemmer de at bruge kræfter på, at holde fast på kunderne, når de først er kommet til. Dette kan være med til at skade virksomheden.

Kuglepenne med tryk kan skabe loyalitet

Det hele handler om at skabe kundeloyalitet, for når man først har gjort dette, vil man have flere kunder der vender tilbage til en igen. Som sagt er det dog ikke nødvendigvis noget der sker af sig selv. De fleste markedet er nemlig præget af meget homogene produkter, hvilket betyder at der ikke skal så meget til, før kunderne vælger at købe produkterne et andet sted. Man kan med andre ord ikke holde fast i sine kunder kun ved hjælp af produkterne. Man bliver nemlig også nødt til at gøre noget ved siden af. En måde at gøre dette på, kan være gennem forskellige reklameartikler, som man giver til kunderne.

Køb dine egne kuglepenne med tryk

Det behøver ikke at være reklameartikler der er specielt dyre og man kan med fordel købe reklameartikler, som man i forvejen skal bruge i virksomheden, og få virksomhedens logo og navn trykt på kuglepennen. Når man har kunder på besøg eller afholder generalforsamling, hvor kunderne er inviteret, kan man så vælge at dele kuglepennene ud og lade kunderne beholde dem. På den måde vil virksomheden altid få en plads hos kunderne, for når de bruger deres kuglepen, vil de blive mindet om virksomheden.

Du kan eksempelvis købe kuglepenne med tryk herinde

 

Få mere inspiration:

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

Kildevand med eget logo gør en virksomhed synlig

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.