Vis dit brand ude af huset med kuglepenne med tryk

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Det kan lyde banalt og som noget man bør grave dybere i, men at have den rigtige kuglepen sender et bestemt signal. Der er ingen tvivl om at en kunde eller en leverandør, vil forholde sig ganske forskelligt til dig, om du kommer anstigende med en kuglepen med firmatryk, eller om du blot kommer sjoskende med en god gammeldags blå Bic kuglepen.

Med stil til fingerspidserne

I mange sammenhænge giver det bare rigtig god mening med kuglepenne med tryk. Det er ikke kun i sammenhænge hvor du som ansat i et firma tager ud og skal repræsentere firmaet, at det giver mening at have en lækker kuglepen med firmaets tryk. I Det tilfælde at du skal af sted med dit firma på messe, hvor I skal have en stand, så er kuglepenne jo nærmest så obligatoriske som bolsjer og visitkort er. Det hører sig bare til.

Når man er af sted på messe, hvor man har fyldt koppen op med kuglepenne med firmalogo, så er det interessant at tænke på hvor de kuglepenne havner. Én af de gode ting ved kuglepenne er at de faktisk kan ende med at blive brugt. Det vil sige, at en kuglepen med et logo fra dit firma faktisk kan ende med at ryge i cirkulation i årevis, hvor logoet ganske subtilt vil være til stede hjemme hos nogen, som for år tilbage har taget en kuglepen fra din stand på en messe.

Der findes utallige kuglepenne med tryk

Som de fleste nok ved, og har erfaret på egen krop, så er en kuglepen ikke bare en kuglepen. Der er en verden til forskel på de allerbilligste uduelige kuglepenne, til de lidt dyrere. De dyrere kuglepenne føles mere stabile i hånden, kuglen glider lettere og stregen bliver tyndere og mere elegant når man skriver. Når man skal have lavet kuglepenne med tryk, så er det værd at overveje hvilken kvalitet man kunne ønske sig. En lækker kuglepen sender et seriøst signal.

På www.syddesign.dk kan du undersøge hvilke kuglepenne du man få med tryk.

 

Find mere inspiration her:

T-shirts tryk lader øjnene skimte bare et sekund længere

Reklamevand følger potentielle kunder i flere dage

2 Kommentarer

  1. Pingback: Giv dit firma en ordentlig gave og få bedre arbejdsmiljø

  2. Pingback: Få lavet et print på kop af medarbejdernes navne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.