Lad din virksomhed blive set og husket med reklamevand

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Kunne du godt tænke dig, at din virksomhed bliver husket på en anderledes måde? Vandflasker er ideelle til at reklamere for din virksomhed med et logotryk på etiketten. En reklamevand med dit firmas navn og logo giver dine både nuværende og fremtidige kunder mulighed for at tage din virksomhed med sig. Reklamevanden fungerer som et visitkort, men det er ikke bare et stykke pap med informationer, det er samtidig en praktisk beholder!

 

Med reklamevand understreges navnet

Desuden, bliver din virksomhed også set og reklameret for, hvor end vandbæreren bringer sin vand med sig. En vand med dit firmanavn og virksomhedens værdier er en helt speciel og unik måde at reklamere for sin organisation på, hvilket er alfaomega i denne tid, hvor det er vigtigt at skille sig ud fra mængden og konkurrenterne på markedet. I dag er der stor fokus på kroppens sundhed, og hvad er sundere for mennesket, end at holde sig hydreret med frisk vand? Den er nem at tage med, hvis man eksempelvis vil et smut i fitnesscenteret, eller hvis man bare skal ud og gå en tur.

 

Det er vigtigt at holde kroppen med væske

Man kan simpelthen tage en reklamevand med sig overalt! Kroppen kan aldrig få for meget vand, hvorfor det netop er en god ide med reklamevand. Med denne reklamemetode giver du og din virksomhed udtryk for, at det er vigtigt at sørge for, at kroppen får nok vand, hvilket også er med ti,l at man føler et naturligt overskud. Du kan selv få lov til at bestemme designet på din reklamevand. Skal det være 0,33 eller 0,5 liter? Reklamevand fås i begge variationer, og det er samtidig også muligt, at lågene kommer i forskellige farver, så der kommer lidt mere kulør på f.eks. messer og andre arrangementer.

 

Klik her for at undersøge mulighederne for reklamevand for din virksomhed

 

Kig videre herinde:

Køb velklædende skjorter med eget firma logo

Sådan finder du de bedste reklame gaver til din virksomhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.