Læs hvordan eksempelvis reklamevand kan bruges strategisk

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Reklamegaver er værdiskabende tryk (foto: syddesign.dk)

Der er hård konkurrence om at få sit firmas navn ud. For hvordan sikrer I jer, at jeres navn kommer ud til nye kunder? Eller at de husker netop jer blandt mange andre stande på weekendens messe? Det kunne I gøre ved at give reklamegaver. Når I skal vælge den bedste reklamegave for netop jeres virksomhed, så er det vigtigt at tænke over, hvilke signaler man ønsker at sende med gaven. Det er en oplagt mulighed for at underbygge den identitet, som I gerne vil vise omkring jeres virksomhed. Der er nemlig utroligt mange muligheder at vælge mellem, når det handler om reklamegaver. En gave, som altid falder i god jord er vandflasker med reklame.

 

Reklamer på nye måder

Her kan man vælge engangsflasker med vand, som er gode til at dele ud og som folk nemt kan tage med sig rundt. Her bestemmer I selv designet og om der skal være et slogan på flasken. En anden løsning i samme genre, kunne være en drikkedunk. Fordelen er her, at man kommer til at signalere mere bæredygtighed og man viser dermed, at i jeres virksomhed har I fokus på miljøet. Der er ligeledes den fordel ved drikkedunken, at dem I giver drikkedunken til, vil komme til at bruge den længe efter og på den måde vil I få reklameret for jeres virksomhed og få logoet ud i lang tid efter, at I har givet selve gaven.

 

Tænk anderledes og vind ræset

Det er altså ikke helt ligegyldigt hvilken gave, man vælger. Hvis man tænker sig om og vælger med omhu, så kan reklamegaven bruges som en samtale starter. Hele formålet med at give reklamegaver er, at man ønsker at få omtale, så potentielle, nye kunder vil finde jer. Og dem, I allerede har været i kontakt med, vil huske jer. Kampen er benhård, så tænk kreativt og strategisk. Måske er reklamevand den helt rette reklamegave for jeres virksomhed!

 

Find et stort udvalg af reklamevand og mange andre reklamegaver på syddesign.dk

 

Få mere inspiration herinde:

En firma gave skaber betydning og tryghed på kontoret

Alle mennesker burde have et USB med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.