Paraplyer med logo kan skabe kendskab til dit brand

Spred budskabet om jeres forening eller virksomhed (foto syddesign.dk)

Spred budskabet om jeres forening eller virksomhed (foto syddesign.dk)

Paraplyen er et must-have i Danmark, hvor man sjældent kan være sikker på at undgå regn i efteråret og vinteren. Som virksomhed kan du udnytte dette ved at dele gratis paraplyer med logo ud, så dit firmanavn er til stede i gadebilledet, når skyerne er grå og dråberne falder ned fra himlen. Der er dog et par ting, du skal tænke over, når du vælger et design til dine paraplyer med logo.

 

Lav paraplyer med logo i et stilsikkert design, der passer til din firmaprofil

Selvom det kan være fristende at uddele paraplyer med logo i skrigende farver såsom pink eller orange, kan det virke lidt useriøst, hvis din virksomhed arbejder med forsikringer eller banklån. Derfor skal du vælge en farve, der signalerer det rette til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Du må også gerne indsætte et kort budskab, der sælger din virksomhed. Find en sætning, der opsummerer de ydelser, du gerne vil profilere dig på, og skrive denne tekst sammen med virksomhedens navn og logo, og du kan være sikker på, at folk får et godt indtryk af din virksomhed, og det, den kan tilbyde nye kunder.

 

Brug paraplyer med logo til at udbrede kendskab efter ændringer

Har din virksomhed for nyligt skiftet navn til noget nyt, og har du netop fået lavet et nyt logo? Så er det på tide at købe paraplyer med logo, som kan få folk rundt omkring til at lære din virksomheds nye ansigt udadtil at kende. Paraplyerne kan uddeles på messer eller uddannelsessteder, hvor man kan nå ud til rigtig mange. Lokationen er ikke så vigtig, da det blot handler om at få delt nogle paraplyer med logo ud til folk, der vil bruge dem i byerne, så andre kan læse budskabet. En paraply med logo kan hurtigt blive sin vægt værd i guld, hvis du sørger for, at den bliver set i gadebilledet og bærer det rette budskab.

 

Køb paraplyer med logo på denne side

 

Læs også:

Reklame gaver er succesgaver

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.