Reklamegaver skal være brugbare for kunderne

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Reklamegaver er både opmærksomhed og en hjælp til modtageren (foto: syddesign.dk)

Reklamegaver kan være mange ting. Det kan være alt fra balloner med virksomheden logo på til lån af biler. Og så er der en helt masse midt imellem. De mest almindelige reklamegaver er gaver, der knytter sig til virksomhedens kerneydelse. Er man et fitnesscenter, så giver man vandflasker eller sportstasker. Er man blomsterhandler så giver man blomsterpulver, så blomsterne holder længere.

 

Find noget praktisk, der vil blive brugt

De to ovenstående eksempler på henholdsvis et fitnesscenter og en blomsterhandler er to gode eksempler. Der findes dog rigtig mange rigtig dårlige eksempler. Mange virksomheder tænker simpelthen ikke over, hvad de skal give i firmagave og vælger bare nogle ligegyldige ting, der reelt ikke giver kunden noget godt. Det er ligegyldige firmagaver, som kunderne bare synes er irriterende at få, ofte fordi det er ubrugeligt eller grimt. Sker det, at man giver dårlige reklamegaver, så har det en negativ effekt på kunderne. I stedet for at blive glade for det, de får, så synes de i stedet at det er irriterende og forbinder derfor virksomheden med noget negativt.

 

Gode reklamegaver

Gode reklamegaver afhænger af virksomheden og af det sted, hvor gaven bliver givet. Er man sponser til et løb, så giver det ingen mening at give en grim nøglering. Her vil løberne hellere have energibarer, vand eller håndklæder. Det giver simpelthen bedre mening i den situation. Nogle gange er det fint med bolsjer med firmalogo på, men det er altså ikke altid en god reklamegave. Det kan også være en virkelig god idé at ligge hjernen lidt i blød i forhold til reklamegaver, for det kan virkelig give god reklame, hvis man giver den gode, brugbare gave. Kasketter er sjældent særlig gode til indendørs messer, men er det solskind og holdes noget ude, så kan det være en fin gave.

 

Du kan finde inspiration til reklamegaver her, de hjælper desuden også med at designe gaverne.

 

Klik også videre herind

Forkæl dine ansatte med lækre firmajulegaver

Vandflasker med logo giver pote og eksponering

1 Kommentar

  1. Pingback: Reklamer for din virksomhed med usb med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.