Reklamer diskret med kildevand med logo

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Måske er du den heldige ejer af et firma eller en virksomhed. Alle virksomheder kan af og til have godt af at gøre opmærksom på sig selv, og måske har I netop et budskab, der skal spredes. Der er mange måder, hvorpå man som firma kan reklamere for sig selv. Nogle vælger reklamefilm eller store plakater, men der findes mere diskrete måder at gøre det på. Hvis du er interesseret i at reklamere, kan du med fordel kigge nærmere på kildevand med logo. Ideen lyder måske underlig, men den bliver faktisk brugt en masse og er meget effektiv. Kildevand har mange fordele, da alle mennesker drikker vand i løbet af dagen, og reklamegenstanden mødes derfor af et stort publikum.

Gør opmærksom på din virksomhed med kildevand med jeres logo på

Hvis du for eksempel har potentielle kunder eller samarbejdspartnere til møde, virker det meget professionelt, hvis du byder dem på en flaske kildevand med eget logo på. Selv hvis de ikke er tørstige på stedet, tager de måske flasken med sig videre. Når de så hiver den op af tasken senere på dagen, vil de igen blive mindet om dig og dit firma. Samtidig vil jeres budskab blive mødt af mange flere mennesker, hvis de hiver kildevandsflasken frem i det offentlige rum.

Design jeres kildevand med logo på, præcis som I ønsker den

Du kan faktisk designe din kildevand, præcis som du ønsker den. Du kan for eksempel vælge, om flasken skal være en lille, praktisk sag eller en større, mere rummelig flaske. Derudover vælger du naturligvis farven på proppen og etiketten, så flasken afspejler netop jeres firma. Du kan også selv vælge, om den skal indeholde læskende mineralvand eller boblende danskvand. Derudover vælger du, om det er jeres logo, firmanavn eller slogan, der skal stå på den.

 

Klik her, hvis du er interesseret i kildevand med logo

 

Se også

Brug reklameartikler med logo og gør et godt indtryk

Vandflasker med logo giver pote og eksponering

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.