Reklamer for din virksomhed med vandflaske med logo på

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

En virksomhed har brug for al den synlighed og reklame, den kan få. På den måde husker de potentielle kunder en, og dermed er der større sandsynlighed for, at de handler hos virksomheden. Man kan reklamere på mange forskellige måder. En nem, enkel og billig måde er ved at få lavet reklameartikler med firmaets logo på. Det kunne for eksempel være vandflasker.

 

Del flaskerne gratis ud

Når du har fået lavet vandflasker med dit firmas logo på, kan du bruger flaskerne på forskellige måder. Du kan for eksempel dele dem gratis ud til dine kunder eller på forskellige messer. Så reklamerer folk for din virksomhed, når de drikker af flasken.

 

Funktionelle reklamegaver

Når man bruger reklameartikler i sin markedsføring, er det vigtigt at vælge nogle genstande, som er funktionelle, og som folk ofte bruger i deres hverdag. Her er en vandflasker optimale, fordi alle drikker vand i løbet af dagen. På den måde reklamerer de samtidig for din virksomhed, hver gang de drikker af en vandflaske med dit firmas logo på.

 

Andre gode og funktionelle reklameartikler kunne for eksempel være stofposer med logo på. Stofposerne er gode, fordi folk kan bruge dem, når de handler ind. Så slipper de også for at købe en ny plasticpose hver gang, og det er godt for miljøet. Man kan også bruge genstande som kuglepenne eller løbetøj med tryk på som reklameartikler.

 

Udover at reklameartikler skal være funktionelle, er det også vigtigt, at man vælger nogle genstande af høj kvalitet. Hvis vandflasken eksempelvis hurtigt går i stykker, bliver den ikke brugt, og dermed reklamerer den ikke for din virksomhed.

 

På Syddesign.dk kan du køber vandflasker med logo på.

 

Læs mere:

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

T-shirts logo får din virksomhed til at fungere

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.