Sæt fokus på de ansattes sundhed med løbetøj med logo

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

T-shirt tryk (foto syddesign.dk)

Generelt er der stor fokus på sundhed i vores samfund, hvilket ikke er helt uden grund. Sundhedsproblemer er nemlig dyre for vores samfund, men det er ikke kun det offentlige, der bliver påvirket. Også virksomhederne bliver ramt af, at medarbejderne ikke har nok fokus på deres egen sundhed. Hvis medarbejderne ikke sørger for at dyrke motion, kan det være med til at give dem livsstilsygdomme. Disse kan betyde sygedage, hvor de ikke kan møde op på arbejdet, men det kan også være med til at gøre, at de ikke præsterer som forventet på arbejdet. Motion er nemlig med til at give livsglæde, og er man ikke glad og har en høj livskvalitet, vil man ikke kunne koncentrere sig om sit arbejde.

Støt op om de ansatte med løbetøj med logo

Som leder er det heldigvis muligt, at gøre noget for de ansattes sundhed. Ofte er problemet nemlig, at de ansatte ikke har overskud til at dyrke motion, når de kommer hjem fra arbejdet. De har derfor ikke motivation til eksempelvis at begynde at løbe, men som leder kan man hjælpe dem med at få det. Ved at bakke op om de ansatte, kan man eksempelvis gøre motion til et samtaleemne i kantinen. Derfor bliver medarbejderne opmærksomme på, at det kan være en god ide, at begynde at løbe.

Giv de ansatte løbetøj med logo

En virksomhed kan hjælpe de ansatte med at komme ud og løbe, ved eksempelvis at købe løbetøj til dem. Løbetøjet kan virksomheden ofte købe ind til næsten ingen penge, og ønsker man at skabe lidt reklame for virksomheden samtidig med, kan man få trykt virksomhedens logo på løbetøjet. Dette er også en genial måde til, at få de ansatte til at identificere sig mere med virksomheden.

Se et udvalg af løbetøj med logo ved at klikke her.

 

Klik videre herind:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

Glæd ansatte og reklamer samtidig med t-shirts med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.