Skab hyggelig stemning med kopper med navn

Sørg for at have koldt vand eller varm kaffe (foto: syddesign.dk)

Mange mennesker drikker kaffe dagligt, og dem, der ikke gør, drikker ofte the i stedet. Og rigtige mange gør det i løbet af deres arbejdsdag, når de holder møder eller pauser. Derfor bliver der brugt mange kopper på de fleste arbejdspladser i løbet af en dag. Hvis man vil gøre kaffe- og thedrikkeriet på arbejdspladsen lidt mere personligt, kan man få lavet kopper med navn på. Så ved alle altid, hvilken kop der er deres, og det kan være en fordel, hvis man har mange kopper på arbejdspladsen, som er ens.

 

Brug kopper som reklameartikel

En anden mulighed med kopperne er at bruge dem som reklameartikel ved at få sat din virksomhedslogo på. Så kan du give medarbejderne og dine kunder kopperne, og på den måde kan de reklamere for din virksomhed og sørge for, at den bliver mere synlig. Du kan også vælge at dele kopperne gratis ud på forskellige messer. Når man får lavet reklameartikler, er det vigtigste, at man vælger nogle funktionelle genstande, som folk ofte bruger i deres hverdag. Her er en ting som en kop oplagt. Du kan også vælge at få lavet stofposer, kuglepenne, vandflasker eller sportstøj med logo for at øge din virksomheds synlighed.

 

Undersøg priserne

Kopper fås i mange forskellige størrelser, designs og varianter i mange forskellige prisklasser. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at sammenligne priserne hos de forskellige forhandlere, for der kan være penge at spare på kopperne. Du kan nemt sammenligne priserne hos de forskellige forhandlere på forskellige sammenligningssider på nettet.

 

Klik her for at se et stort udvalg af kopper med logo og navn på.

 

Læs mere:

Reklamevand følger potentielle kunder i flere dage

T-shirts med tryk signalerer professionalisme

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.