USB med logo er en effektiv reklamegave

USB med logo (foto: syddesign.dk)

USB med logo (foto: syddesign.dk)

Der er mange måder, hvorpå et firma eller en virksomhed kan gøre opmærksom på sig selv. Det kan være vigtigt, at reklamere for sit firma, hvis man vil forblive konkurrencedygtig og relevant. En god måde, at reklamere for sig selv på, er med hjælp af USB med logo. Denne reklamegave er både funktionel – fordi modtageren kan anvende USB-stikket – og effektiv, fordi den spreder et budskab, navn eller slogan. USB med logo er lette og vejer ingenting, derfor er de billige at sende med posten, hvis du får brug for at sprede dit firmas navn og budskab.

USB med logo er en funktionel reklamegave

De fleste mennesker kan få brug for et USB-stik i løbet af deres arbejdsdag. Du kan sagtens købe et USB med logo, hvor der er meget lagringsplads. USB med logo har en kæmpe målgruppe, fordi alle kan bruge et USB-stik. Det er altså ikke en reklamegave, som folk bliver irriterede over at modtage, fordi det bare er en ubrugelig dingenot. Fordi USB-stik er noget, som folk har i tasken eller skrivebordsskuffen og tager op i løbet af dagen, bliver dit budskab spredt til så mange mennesker som muligt. Så snart en anerkendt medarbejder anvender et USB-stik med dit logo på, vil dit firma associeres med noget positivt fremover.

Giv USB med logo til potentielle kunder

Du signalerer professionalisme, hvis alle dine medarbejdere er udstyret med et USB med firmaets logo. Også ved andre lejligheder, kan det være et stærkt signal at uddele speciallavede USB-nøgler. For eksempel hvis dit firma eller din virksomhed skal på messe. På en messe er der ofte mange indtryk, og det kan være svært for en besøgende (og potentiel kunde) at kende forskel på de mange repræsenterede virksomheder. Hav en skål stående med USB med logo på, og vær sikker på, at ingen vil glemme dit firma!

 

Klik her for USB med logo

 

Læs desuden:

Vandflasker med logo giver pote og eksponering

En firma gave er et tegn på godt lederskab

2 Kommentarer

  1. Pingback: Giv dine medarbejdere firmagaver med mening

  2. Pingback: Firmajulegaver kan styrke virksomhedens brand

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.