Vælg USB logo som reklamegave

USB med logo (foto: syddesign.dk)

USB med logo er praktisk i mange sammenhænge (foto: syddesign.dk)

Reklameartikler er små gaver, man kan give til potentielle kunder. Idéen er, at man ved at give en gave med sit navn på kommer til at styrke kendskabet til sin virksomhed, så alle, der kommer i kontakt med reklamegaven får en lille påmindelse om virksomhedens eksistens. Optimalt set rammer reklamegaver den helt rette modtager, og hvis det lykkedes, kan de være sin egen vægt værd i guld. USB logo er et eksempel på en god type gave at give, og det er der flere grunde til. Læs mere om, hvorfor et USB-stick med logo er genial at give væk.

 

USB logo er billige at producere og værd at beholde

I forhold til mange andre typer af reklamegaver er et USB logo helt perfekt, da det er en ting, man stort set altid mangler. Derfor er modtageren af et USB logo mindre tilbøjelig til at smide den ud, og man kan altså være rimelig sikker på, at denne reklamegaves levetid er noget længere end de fleste andre typer. Optimalt set giver man et USB logo ud til de tiltænkte modtagere selv, som gerne skal beholde dem. Normalt gives reklamegaver ud til messer og lignende arrangementer, men har man en lidt yngre målgruppe, kan man med fordel rette blikket mod universiteter og gymnasier, hvor ens USB logo kommer til at få en kæmpe eksponering, da de studerende med garanti vil låne sit USB logo ud til andre, når der skal deles filer.

 

Et USB logo er nemt at have med sig og se reklamen på

På den måde sikrer man sig, at modtageren ikke bare selv bliver udsat for budskabet og virksomhedens navn, men at de personer i omgivelserne, som også er inkluderet i målgruppen, også bliver ramt. En god idé kan være at uddele en lille velkomstpakke på universiteterne i rusugen, så ens USB-sticks med logo udfylder rollen i hverdagen, inden de studerende selv når at købe USB-enheder.

 

Find USB logo på denne side

 

Kig videre herinde:

Vandflasker med logo giver pote og eksponering

En gavekurv er den perfekte gave til de fleste

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.