Vandflasker med logo sender et tjekket signal

Vandflaske med logo (foto: syddesign.dk)

Vandflaske med logo (foto: syddesign.dk)

Der er flere ting man skal overveje, når man skal have lavet merchandise til sin virksomhed. Der er naturligvis prisen på det man skal have lavet, så man ikke pludselig står og deler dyre håndsyede sko med logo, ud til gud og hver mand. Dernæst skal man overveje hvordan man ønsker at fremstå som virksomhed. Her er det værd at overveje, om ikke det giver mening at få nogle vandflasker med logo. Det er næppe originalt, men til gengæld er vand noget alle kan bruge, hver dag.

Tilføj signalværdi

Som regel vil der være tale om en almindelig blød vandflaske, når man skal have lavet vandflasker med logo. Disse flasker er meget ofte lavet i gennemsigtig plastic, hvor der er viklet en banderole omkring. Det er på den banderole at man kan få trykt sit logo. Det betyder temmelig sikkert, at der ud over logoet, også vil være plads til noget tekst, da det man får trykt kan gå hele vejen rundt om flasken.

Når man får lavet merchandise, er det super vigtigt, for succesen af de forskellige typer af merchandise, at man prøver at sætte sig ind i, hvornår de forskellige ting vil blive brugt. Hvis man for eksempel får trykt forskellige vandflasker med logo, til brug ved konferencer. Her kan det være, at deltagerne i løbet af en pause vil stå og kigge på flasken, hvormed de temmelig sikkert vil læse det budskab der er blevet trykt på flasken sammen med det logo man også har fået trykt.

 

Der findes vandflasker med logo i alle stilarter

 

Der ingen der siger at man skal få lavet vandflasker med logo, som skal smides ud igen med det samme. Vil man for eksempel forkæle sine medarbejdere, kan det også give mening at få lavet lækre vandflasker som kan genbruges. Med dem, kan medarbejderen have et lækkert stykke merchandise fra virksomheden, som de helt sikkert vil synes om.

 

Undersøg mulighederne for vandflasker med logo herinde

 

Find mere inspiration til virksomhedens image:

Reklame gaver er succesgaver

Reklamegaver skaber positiv energi omkring din virksomhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.