Vandflasker til dine kunder skaber brandværdi

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt og effektivt – Alle skal have vand (foto: syddesign.dk)

Der er mange taktikker, du kan benytte dig af, når du skal ud og placere din virksomhed på landkortet og markedsføre dine produkter. Hvor effektiv det er, kommer også an på måden, du vælger. Men med en reklamevand kan du tage din virksomhed med dig – og det samme kan dine kunder. Det er vigtigt at være i stand til at kunne skille sig ud i mængden af hårde konkurrenter. Derfor kan det godt betale sig at bruge de virkemidler, der er til rådighed, hvor hvert et kneb gælder – også de små og lurede. Det kan en flaske vand for være et eksempel på.

 

En reklame der kommer vidt omkring

Vand er nemlig et basalt behov, som de fleste gerne vil have dækket, når tørsten melder sig på. Det kan for eksempel være til de lange konferencer, messer eller møder, som trækker ud. Det kan nemlig være hårdt for dine potentielle kunder og samarbejdspartnere at traske op og ned i en messehal med mange indtryk uden at kunne stille tørsten. Det kan også være de tørstige kunder i din butik, der gerne vil give et mindre beløb for en vand på en varm dag. Her kan en vandfalske med dit logo på være et godt virkemiddel i din markedsføring. Hvis dine kunder eller potentielle samarbejdspartnere får din vand i hånden, er det også dit logo, de ser, hver gang i de tager flasken til munden for at tage en slurk. Og derfor højst sandsynligt din virksomhed, de kommer i tanke om næste gang de skal bruge, det produkt du sælger.

 

”Vil du have en vand med?”

Der er intet for os danskere, som gratis ting. Det er noget vi elsker. Og med vandflasker der koster fra 2,60 kroner ekskl. Moms, har du en god måde at sprede dit budskab på, som også er billig. Du kan uddele vandene til de besøgende hos din stand, dine kunder i butikken eller på kontoret eller dine samarbejdspartnere til møder. På den måde giver du dine kunder et fysisk stykke af din virksomhed med sig, og det giver også et billede af virksomheden som en gavmild og kundevenlig virksomhed, der tager kunderne alvorligt. Det er brandværdi som hurtigt kan overgå den udgift, det er at købe vandene med logo på.

 

Se hvor du køber vandflasker her

 

 

Få flere ideer:

Komplimenter medarbejderne med dansk firmagaver

Alle mennesker burde have et USB med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.