Vis dine medarbejdere anerkendelse med personalegaver

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

Firmagaver til jul (foto syddesign.dk)

En gave – uanset hvornår den gives – har en symbolsk betydning. Specielt også for dine ansatte i virksomheden, da en gave viser at i som ledelse anerkender deres indsats, arbejde og resultater – specielt i en travl tid, hvor man sjældent tager sig tid til at rose de enkelte præstationer. Det gør ofte at dine medarbejdere er loyale og villige til at gøre mere end det, der kræves for en tilfredsledelse og selvtillid.

 

Find den rette gave på nettet

Dog kan det være svært at finde den rette personalegave, i sær hvis du har en afdeling med mange ansatte. De er alle forskellige og har forskellige præferencer. Selvom det umiddelbart ser ud som en stor udfordring, kan det være værd for dig at tage udfordringen op. Gaven viser – i sær her i en travl juletid – at i værdsætter medarbejderne. Heldigvis er der råd for det. Du kan nemlig blandt andet vælge en løsning, hvor medarbejderne selv for valget.

 

Personalegaver og SKAT

Det er dog vigtigt at du opdaterer dig på reglerne inden for personalegaver, inden du farer ud og køber gaver. Der er nemlig en grænse for værdien på dine personalegaver, og overskrider dit beløb denne grænse, er der nemlig en risiko for at dine medarbejdere bliver beskattet af gaverne. I 2014 blev denne grænse hævet til 1100 fra 1000 kroner. Og som arbejdsgiver skal du huske at være opmærksom på at indberette disse beløb.  Er der tale om julegaver er grænsen 800 kroner. De skal indberettes til SKAT som løn, så du har mulighed for at trække beløbene fra i dine driftsomkostninger. Uanset hvad er det vigtigt at sætte sig ind i disse grænser, så dine medarbejder ikke får et skattesmæk. Uanset anledning, er der altid en værdi at hente i personalegaver – hvad enten det blot er for god indsats eller fordi det er jul, så resulterer det i glade og motiverede arbejdere.

 

Om det er jul og sidst på året eller til brug i løbet af året er lige meget. Du kan finde mulighederne for personalegaver her

 

Læs også:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

Glæd ansatte og reklamer samtidig med t-shirts med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.