Brug en vandflaske som reklamesøjle

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto: syddesign.dk)

Alle har brug for vand i løbet af dagen, og derfor medbringer mange en vandflaske, uanset hvor de skal hen. Hvis du gerne vil gøre din virksomhed mere synlig, er det derfor oplagt at få trykt jeres navn eller logo på en vandflaske og uddele flaskerne som reklamegaver til medarbejdere eller andre.

 

Synliggør din virksomhed

 

Det er vigtigt for en virksomhed at være synlig, så folk kan huske firmaet. Man kan synliggøre sin virksomhed på mange forskellige måder. Man kan for eksempel indrette en reklameannonce i den lokale avis. Men en anden smart måde er ved at få trykt virksomhedens logo eller navn på forskellige artikler. Her er en vandflaske oplagt, fordi det er noget, som er synligt, og folk ofte bruger.

 

Funktionelle reklamegaver

 

Hvis man gerne vil have virksomhedens navn på forskellige artikler, er det mest optimale at gøre det på ting, som ofte bliver brugt. Det kan eksempelvis være en kuglepen, men en vandflaske er også oplagt. Vandflasker fås i mange forskellige designs, så man kan vælge den, der passer bedst til firmaets logo og stil. Når man har fået lavet vandflaskerne med tryk, kan man bruge dem på forskellige måder. Man kan give dem til medarbejderne, men man kan også dele vandflaskerne ud på messer. Man kan give dem til sine medarbejdere, hvis de eksempelvis skal ud at løbe DHL-stafet eller til et andet løb. På den måde giver man medarbejderne en ekstra gave, men man sørger samtidig også for at synliggøre sin virksomhed, så flere potentielle kunder vil huske virksomhedens navn i fremtiden.

 

Klik her for at se et stort udvalg af vandflasker, du kan få sat dit firmanavn på.

 

Få flere ideer:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

En firma gave skal sige: ’jeg værdsætter dig og dit arbejde’

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.