Derfor er keyhangers perfekte som reklameartikler

Der findes rigtig mange måder, hvorpå man kan reklamere med sin virksomhed. Nogle er mere effektive end andre. Det gælder i første omgang om, at kunderne skal stifte bekendtskab med din virksomhed, og sidenhen skal de gennem markedsføring blive mere bevidste om din virksomhed. Når de mangler et produkt, som du sælger, så skal det gerne være din virksomhed, de kommer i tanke om først.
De fleste reklamemetoder varer kun et kort øjeblik. Læser kunderne en annonce i avisen, så er de videre, så snart de har bladret til næste side. Giver du dem en flyer, så smider de fleste den formentlig ud, så snart de kommer hjem. Det gælder om at finde noget, som de beholder og vigtigst af alt: som de ser på hver dag. Her kommer keyhangers ind i billedet.

keyhanger reklame

De fleste kan bruge keyhangers

Keyhangers er noget, som rigtig mange danskere bruger eller sagtens kan bruge, hvis de får en foræret. Med keyhangers, så vil de kigge på den meget tit og dermed blive gjort opmærksom på dit logo igen og igen. Til sidst ligger det plantet ind i underbevidstheden, hvilket medfører, at du vil være den, de kommer i tanke om, når de mangler et produkt fra dit sortiment og ikke konkurrenten.
Keyhangers behøver ikke at være kedelige. De kan special designes præcis, som man ønsker dem. Det gælder både selve farven på båndet, men også logo, tekst og billeder. Man behøver derfor ikke at vælge en sort rem med et ensfarvet logo. Det kan selvfølgelig være optimalt, hvis man har et logo, der ser sådan ud, men ellers, så er det bare at give den los. På kreativiteten.
Man vil jo gerne have, at kunderne har lyst til at gå rundt med dine keyhangers, og det er der nok færre der vil, hvis de finder dem grimme eller kedelige. Det kan derfor være en fordel at bruge lidt ekstra tid på designet. Sæt dig kundens sted og forestil dig, om du ville have lyst til at gå med den.

Sådan er prislejet på keyhangers

Ikke nok med, at keyhangers er en effektiv form for markedsføring, så er det også en billig form for markedsføring. Man får typisk mængderabat, hvis man køber større bestillinger, og så er der naturligvis en prisforskel på de simple keygangers og så dem, hvor der skal flere farver til.
De helt simple keyhangers kan købes på nettet til under 1500 kr. for 100 stk. Det giver en stykpris på små 15 kr. Køber man 500, så ligger priserne omkring 3400 og ved 1000 stk. 4900. Så der er altså penge at spare pr. stk. desto flere man køber. Vil man have dem uden tryk, så koster det under 1000 kr. for 100 stk. Dette giver måske ikke så meget mening i forhold til markedsføring.
Ønsker man flere farver i trykket, så ligger priserne på omkring 1650 for 100 stk. og 5300 for 1000 stk. Disse er lidt dyrere end de ensfarvet, men de er måske også mere tiltalende for kunderne. Man kan også få dem med en rund rem, hvor priserne starter fra lige over 2000 kr. ved 100 stk.

Kilde: https://keyhangers.dk/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.