Erhvervsbeklædning har mange funktioner

Skal i vise jer frem, så gør det ordentligt (foto syddesign.dk)

Skal i vise jer frem, så gør det ordentligt (foto syddesign.dk)

Erhvervsbeklædning er netop det, ordet indbyder til. Tøj, der bliver brugt i erhverv – på arbejdet. Det kommer i mange former alt efter hvilket erhverv, du er i.

 

De fysiske erhverv

 

Ved nogle erhverv, hvor arbejdet primært er fysisk, er der ofte krav til hvilket tøj man har på. Det kan være tøj, der skal være praktisk, noget der skal være sikkert eller sørge for at man har det varmt. Løfter du ofte tunge ting er det for eksempel et krav, at man har sikkerhedssko på, sådan at du ikke kommer til skade, hvis du skal tabe noget. Arbejder du med mange værktøj, kan det være svært at få plads til det hele, så bukser eller bælter med masser af lommer i er det rette og praktiske valg.

 

Dog er der også nogle erhverv, der ikke er fysiske, men hvor det kan være en fordel at have en form for erhvervstøj på alligevel – for eksempel profiltøj.

 

Profiltøj og øget eksponering

 

I erhverv, der ikke er fysiske, kan det være en idé at have noget tøj på, der indikere, at du er på arbejde. For eksempel hvis du arbejder i butik. I andre tilfælde er det også en god idé at have profiltøj på, sådan at man kan skille sig ud og skabe synlighed.
Det kan for eksempel være, når i er ude af virksomheden, for eksempel på messer og konferencer. Her er det mulighed med tøj med logo, at skille sig ud og skabe noget eksponering for jeres virksomhed. Det samme gælder, når medarbejderen har tøjet på i sit privatliv. På den måde er medarbejderen med til at skabe noget kendskab i lokalmiljøet, og det kan være at det er jeres virksomhed, naboer, venner og bekendte kommer i tanke om, hvis de har brug for det produkt, i tilbyder.

 

 

Læs mere om erhvervsbeklædning her

 

Få mere inspiration:

Anerkend dine medarbejde med en gavekurv

T-shirts logo får din virksomhed til at fungere

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.