Fortjener dine medarbejdere en flot og praktisk firmagave

Firmajulegave (Foto: syddesign.dk)

Firmagaver til medarbejderne finder du nemt på nettet (Foto: syddesign.dk)

Ønsker du at forære dine medarbejdere en god firmagave i år – så er du kommet til det rette sted. Det kæmpestore sortiment spænder over alt lige fra handy værktøj, sengetekstiler og vaser, til designergaver, smykker og elektronik. Der er med garanti også noget for dig og dine medarbejdere. Du får muligheden for at vælge mellem de mange funktionelle og smukke gaver – er det prisen der er den afgørende, kan du stadigvæk være helt rolig. Sortimentet indeholder nemlig også en stor variation af flotte firmagaver til lave priser på trods af at kvaliteten er helt i top.

 

Firmagave med glædesgaranti

Dine medarbejdere er sikret en glædelig jul, en god fødselsdag eller et godt jubilæum – for med en firmagave fra det store sortiment, er de sikret høj kvalitet og lækkert design. Tag for eksempel de mange smukke træfigurer fra Kay Bøjesen, designgaver fra Georg Jensen, Værktøj fra Bosch, tilbehør til det stilfulde køkken fra blandt andet Eva Solo og Royal Copenhagen. Så mange store kendte mærker til uhørt billige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan kun blive godt. Sortimentet er så stort og så varieret at der med garanti, er en firmagave at finde til alle typer af medarbejdere – uanset deres stil og smag. Det handler om kvalitet.

 

Kæmpe sortiment af kendte mærker

Sortimentet kan præsentere en lang række kvalitetsvarer til hjemmet, kontoret, på farten og i haven. Flotte og funktionelle designede luksusprodukter til alt indenfor gastronomiens navn. Alt til køkkenet, spisestuen, badet, stuen, soveværelset, kontoret og nu også til den arbejdsomme handyman, som foretrækker at arbejde med værktøj af bedste kvalitet. Du får mærker som Arne Jakobsen, Bosch, Georg Jensen, Eva Solo, Royal Copenhagen, Kay Bøjesen, Blomsterberg, Raadvaad, Lyngby, Zwilling, Beuer, Philips, Skagen smykker og Södahl, for bare at nævne et lille udsnit af de mange kendte mærker.

 

Køb din firmagave her

 

Læs også

Kuglepenne med logo er effektive, nemme og smarte

T-shirts tryk lader øjnene skimte bare et sekund længere

1 Kommentar

  1. Pingback: Forkæl dine ansatte med firmagaver fra de danske designere

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.