Måske er reklamegaver en god løsning for jer. Læs her

Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Reklamegaver med tryk kommer i mange udgaver (foto: syddesign.dk)

Du kender det godt. Du har været til en konference og kommer hjem med fire nye kuglepenne og lige så mange USB-stik. Uden at tænke videre over det, så har du fået 8 logoer med dig hjem. 8 logoer, som du nu vil kunne genkende, hver gang du støder på dem frem over. Disse reklamegaver er nemlig en meget effektiv markedsføringsmetode. Reklamegaver er nemme at give til kunder og det højner sandsynligheden for, at I er det første firma de tænker på, næste gang kunden får brug for et produkt som jeres. Man kan se reklamegaver som en slags funktionelle visitkort. En gang fik man netop en kuglepen eller et visitkort, man i dag findes der mange andre veje, man kan gå. Dermed kan reklamegaverne langt mere end blot markedsføre jeres logo. Gaven kan virke som en måde at vise virksomhedens identitet. Udvalget er stort og rummer ufatteligt mange muligheder.

 

Jo mere eksponering jo mere omtale

Reklamegaver kan være med til at underbygge den visuelle identitet, som I ønsker for virksomheden. Og så handler det også om at få spredt budskabet. Stolte medarbejdere, der dele gode gaver ud er næsten den bedste reklame, du kan få. Hvis jeres gaver er gode, så vil kunderne automatisk også tænke, at jeres produkter er af god kvalitet. Det kan man ikke få blot ved hjælp af tekst.

 

Hvad siger gaverne om jer?

Det er selvfølgelig vigtigt, at de reklamegaver, I vælger, ligger i tråd med, hvad virksomheden ellers står for. Udvalget er stort, så gør jer klart, hvad gaven skal bruges til. Gaverne kan både gives til de ansatte og til kunder. Det handler blot om at markedsføre sig rigtigt. Nogle produkter, som en t-shirt eksempelvis er bedre egnet til brug bland de ansatte. Der er dog andre produkter, som USB-pinden eller en notesblok, som kan bruges mere bredt både blandt ansatte og kunder.

Mulighederne er mange!

 

Du kan gå på opdagelse og finde inspiration til reklamegaver på syddesign.dk

 

Kig videre i disse indlæg;

T-shirts med tryk får dit brand ud i verden

Reklameartikler er perfekte til reklame for din virksomhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.