Reklamevand følger potentielle kunder i flere dage

Tryk jeres logo på en masse ting! (foto syddesign.dk)

Vandflasker med logo (foto syddesign.dk)

Hvis du går og leder efter reklameløsninger til din virksomhed, så findes der rigtig mange gode løsninger, der potentielt set kan give dig mange flere kunder. Det er alt sammen noget, du kan tale med et reklamebureau om. Men mange reklameløsninger er meget dyre, og det er ofte en post, der fylder meget i en virksomheds regnskab. Men før du kaster dig ud i at spenderer en masse penge på busreklamer og alt muligt andet, så skal du samtidig overveje at holde dig til de billige reklameklassikere. Og her snakker jeg for eksempel om drikkedunken eller vandflasken med tryk på.

Reklamevand er en billig reklameløsning

Som nævnt ovenfor, så er reklame på en vandflaske stadig en god ide, for den koster ikke særlig meget, og så kan en vandflaske sprede et budskab langt omkring. Hvis det er helt optimalt, så tager en potentiel kunde vandflasken med sig hjem efter et besøg i din virksomhed. Hjemme hos den potentielle kunde ser hans familie vandflasken, og bliver mindet og dit brand. Derefter tager den potentielle kunde vandflasken med ned i træningscenteret, hvor flere af træningskammeraterne ser flasken og reklamen. Det kan godt være, de ikke er beviste om flasken eller reklamen derpå, men man skal absolut ikke undervurdere underbevidstheden, da det sagtens kan være, at den potentielle kunde tænker på din virksomhed, næste gang han har brug for det produkt eller den ydelse, som din virksomhed tilbyder. Det kan måske skyldes vandflasken.

Det er dumt at spare penge på de små reklameklassikere

Det er ikke sikkert, at reklamevandet har den ønskede effekt, som jeg nævner ovenfor, men det ville da være dumt at spare penge på en reklameklassiker som reklamevand, der oveni købet er forholdsvis billig. Det handler bare om, at du finder det bedste og billigste sted, hvor du kan få trykt din reklame billigst på en masse vandflasker.

Se mere om reklamevand hos Syddesign

2 Kommentarer

  1. Pingback: Kuglepenne med logo fungerer perfekt som diskret blikfang

  2. Pingback: Giv din virksomhed omtale med reklameartikler med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.