T-shirts med tryk får dit brand ud i verden

T-shirts med tryk giver synlighed

Logo t-shirts er altid et hit (foto syddesign.dk)

Logo t-shirts er altid et hit (foto syddesign.dk)

I mange henseender giver der rigtig god mening at få trykt t-shirts med et skræddersyet tryk. Hvis du har en virksomheder, der lever af at yde en bestem service, kan det være altafgørende at folk omkring dine ansatte aldrig et ét sekund i tvivl om hvem der er hvem. Samtidig udstråler det også en vis autoritet at kunne identificere sig ved hjælp af beklædningen.

Som virksomhed, der bevæger sig ude i verden blandt folk, har det stor betydningen for synligheden af brandet, at de ansatte har mulighed for at profilere sig igennem påklædningen. En t-shirt med tryk kan tilpasses lige nøjagtig efter behov. Så om der er behov for et kæmpe logo på ryggen, eller et diskret firmalogo på højre ærme af en t-shirt så er det alt sammen noget der kan lade sig gøre.

Er du en drengerøv der altid har drømt om at lave en t-shirt lige præcis efter dit hoved. Så er t-shirts med tryk netop dit cue til at komme i gang. Med t-shirts med tryk kan du endelig få vist dig som den levemand du er, der 100% selv bestemmer hvordan dit tøj ser ud. Her kan du for alvor få lov at folde dine kreative evner ud. Det er i bund og grund fantasien der sætter grænser for dine kreative udfoldelser.

Til enhver lejlighed

Ud over at kunne tilpasse det tryk der skal på en t-shirt, til den lejlighed hvor en bestemt t-shirt skal bruges, så er det naturligvis også afgørende hvilket materiale en t-shirt er i. Hvis det er til brug i hårdt fysisk arbejde giver det mening med t-shirts i kraftigt bomuld. Omvendt ville det være hensigtsmæssigt med noget tyndt kunststof, hvis der skal bruges t-shirts med tryk til et løbestævne.

T-shirts kommer i forskellige snit. Et hvert snit på en t-shirt siger noget om hvilken lejlighed det giver mening at bruge den i. Dermed kan t-shirts med tryk der holder et firma-logo sagtens laves på en t-shirt der passer bedre til mere formelle lejligheder, end andre typer af t-shirts.

Skal du bruge t-shirts med tryk, kan du tjekke www.syddesign.dk

3 Kommentarer

  1. Pingback: Firmagaver spreder god stemning på arbejdspladsen

  2. Pingback: Måske er reklamegaver en god løsning for jer. Læs her

  3. Pingback: Husk julegaven til de ansatte fra firmaet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.