Udbred dit budskab med reklamevand

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Når du skal markedsføre din virksomhed, er der mange måder at gøre det på. Det afhænger også af hvilken anledning og type af markedsføring man vælger. Med en reklamevand kan du – og din kunde – tage din virksomhed med sig. I hård konkurrence på markedet er det vigtigt for virksomheder at kunne skille sig ud fra mængden og konkurrenterne. Det kan derfor betale sig at bruge enten små eller større virkemidler som hjælp til at sætte virksomheden på kortet og skille sig ud.

 

En reklamevand kan være løsningen for dig.

Til de længere konferencer, messer, udstillinger og møder er vand for mange en nødvendighed. For de mange potentielle kunder kan det være en hård og lang dag at traske messehal op og ned, gå fra foredrag til foredrag uden at blive serveret vand – og hente vand på toilettet er ikke altid en lækker læsning. Her er en reklamevand et godt virkemiddel for din virksomheds markedsføring. Får en kunde en vandfalske stukket i hånden med dit logo på, er det din virksomhed der er i fokus hver gang, der bliver taget en slurk. Og måske er det netop din virksomhed, de kommer i tanke om, næste gang i får brug for det produkt du tilbyder.

 

”Hej. Vil du have en gratis vand?”

Gratis ting er altid en succes. For folk elsker nemlig ting, der er gratis. Med en reklamevand – som går fra 2,60 kroner ekskl. Moms. – har du en måde at brede dit budskabet på – på en billig måde. Du kan dele reklamevand ud til de besøgende i din virksomhed, til møder eller gæsterne i din messestand. Ikke alene står de med din virksomhed fysisk i hånden. Det giver også dine kunder en idé om at du og din virksomhed er gavmilde og seriøse om jeres kunder. Den brandværdi det skaber, overstiger de reelle omkostninger ved at få produceret reklamevand med din virksomheds logo på.

 

Se mulighederne for reklamevand til din virksomhed her

 

Få flere ideer:

Med reklame artikler får du din virksomhed på landkortet

Glæd ansatte og reklamer samtidig med t-shirts med logo

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.