Vær god ved verden ved at vælge genanvendelige vandflasker

Nemt of effektivt - Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Nemt of effektivt – Alle skal have vand (foto syddesign.dk)

Det er ikke nyt, at verden står overfor en stor udfordring. Og det er mildest talt. De fleste vil nok kalde det en global krise. Mennesker er nemlig med til at udlede en masse drivhusgasser, som ændrer klimaet over hele verden. Det er langt de fleste førende eksperter enige om. Men selvom de fleste har erkendt, at jorden er ved at nå et bristepunkt, er de færreste klar til at gøre noget ved det. Det kan undre, især fordi det ender med at gå ud over de næste generationer. Måske er mennesket bare egoistisk? Eller måske kan vi bare ikke overskue konsekvenserne?

 

Vandflasker bør genanvendes

For mange virker det nok surrealistisk, og det gør det nemmere ikke at handle. Men vi bør nive os selv – og hinanden – i armen. Det kan være, at det er for sent om nogle år. Der er mange, der bruger undskyldningen: Jamen, hvad nytter det, når alle andre er ligeglade? Men forandringen skal starte et sted, og du kan være med til at gå forrest i kampen om en bedre verden. Der er masser ting, du kan gøre. Spar på elektricitet, vand og kødforbrug for eksempel. Og invester i en genanvendelig vandflaske. I Atlanterhavet og Stillehavet flyder to øer af plastik rundt. Det er affald fra mennesker, som er endt i havet som en menneskeskabt losseplads. Øerne fylder 700 gange størrelsen af Danmark. Og det kan være med til at skade livet i havet.

 

Nemt og enkel reklame

Det er bare en af mange grunde til at vælge en genanvendelig vandflaske. Du sparer også dig selv for ressourcer. Du kan fylde den med postevand og have den med dig overalt. Du kan bruge den igen og igen, og på den måde har du altid et sundt og naturligt middel til at slukke tørsten. Men du aflaster også miljøet. Du er med til at signalere, at du er bevidst om den globale opvarmning. Det er måske et lille skridt, men alting tæller. Det kan være, at du inspirerer andre til at gøre det samme. Al forandring starter et sted. Du har muligheden for at gå forrest. Vil du gribe den?

Læs mere om vandflasker her.

 

Få mere inspiration:

Lad byen kende dit brand med reklamevand

Glæd alle dine ansatte med gode firmagaver

1 Kommentar

  1. Pingback: Brug firmajulegaver til at vise dine ansætter, at du sætter pris på dem

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.